Exclusief voor abonnees

Alma wordt morgen 101, haar man Noël 100: “Het geheim van lange liefde? Elkaar gewoon ‘geirn’ zien”

Tijdens het gesprek krijgt Alma amper iets gezegd. Het blijft hard zoeken naar haar taal sinds de laatste trombose. Noël laat haar hand nauwelijks los.
Photo News Tijdens het gesprek krijgt Alma amper iets gezegd. Het blijft hard zoeken naar haar taal sinds de laatste trombose. Noël laat haar hand nauwelijks los.
Veel kans dat ze Vlaanderens oudste koppel zijn. Maar wat al helemaal een unicum is: Noël Baert en Alma Dejonckere zijn op 1 januari allebéi jarig. Hij wordt 100, zij 101. En 82 jaar na hun eerste kus is hun liefde nog even groot. "Verliefd zijn: dat is toch het schoonste dat er is?"

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Rachel Cousse

  Proficiat voor dit mooie koppel. Ze zullen mogelijk ook wel hun moeilijke momenten hebben, maar dit is weer het bewijs dat echte liefde bestaat en alles overwint.

 • rudy dhoey

  dikke proficiat en nog gezonde jaartjes als de mensen niet zo egoistis moesten zijn zouden er meerdere honderdjarigen zijn

 • François Van Mol

  Dat hebben ze dubbel en dik verdient, hopelijk komen er nog wat jaartjes bij :)

 • Patrick Moorthamer

  Respect voor de oudjes!