Zomerfeest in De Bolster met Luc Steeno en Micha Marah

Luc Steeno
Vertommen Luc Steeno
Vzw De Bolster uit Zwalm organiseert het eerste weekend van juli traditiegetrouw een zomerfeest op haar domein langs de Kasteeldreef. Micha Marah, Luc Steeno en vele anderen staan er op het podium tijdens de vedettenparade.

Het feestweekend opent op vrijdag 5 juni om 14 uur met een optredens van De Dansstudio, Willie Kepie Trio en dj Ludovic. De toegang bedraagt 6 euro, koffie en taart inbegrepen. Op zaterdag 6 juli kan je tussen 17.30 en 20.30 uur genieten in de aperitiefbar en het restaurant of slenteren op de rommelmarkt en de tentoonstelling. Op zondag 7 juli gaat de aperitiefbar al open om 11 uur. In de namiddag zijn er optredens van Eveline Cannoot, Herbert, Sabien Tiels, Amaryllis Temmerman, Petra, Micha Marah, Luc Steeno en Take II. De opbrengst van het Zomerfeest wordt besteed aan de vernieuwing van de toestellen van de bakkerij in het arbeidscentrum in Gavere. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.