Na 4 jaar opnieuw sfeerverlichting in Zuidlaan

Na vier jaar hangt er opnieuw sfeerverlichting in de Zuidlaan in Zwalm.
Frank Eeckhout Na vier jaar hangt er opnieuw sfeerverlichting in de Zuidlaan in Zwalm.
Er hangt opnieuw sfeerverlichting in de Zuidlaan in Zwalm. Dat is ondertussen al vier jaar geleden. “De verlichting verhoogt de sfeer in onze dorpskern", zegt schepen van Middenstand Bruno Tuybens (voorZwalm).

Met de sfeerverlichting toont het nieuwe gemeentebestuur haar appreciatie voor de lokale handelaars. “We willen onze handelaars hiermee een stevige duw in de rug te geven tijdens de commercieel belangrijke eindejaarsperiode. Onze lokale ondernemers zijn immers belangrijk en door onze dorpskern tijdens de eindejaarsperiode wat aan te kleden, hopen we meer volk te lokken", zegt schepen Bruno Tuybens. Omdat de gemeente Zwalm voor meer duurzaamheid kiest, werd ook bij deze gunning heel wat aandacht besteed aan de impact op milieu en klimaat. “Daarom werd er gekozen voor led verlichting, gemonteerd op gerecycleerd aluminium. Ook het transport en de verpakking werden onder de loep genomen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.