Bestuurder rijdt tegen gevel, bewoners merken pas ‘s ochtends wat er is gebeurd

De brandweer kwam ter plaatse om de gevel te stutten.
Lieke D'hondt De brandweer kwam ter plaatse om de gevel te stutten.
Een bestuurder heeft zondagochtend rond 1.30 uur de gevel van een woning op de hoek van de Zuidlaan en de Veldstraat in Zwalm beschadigd. De bewoners lagen op dat moment boven te slapen, maar merkten niets van het ongeval. Pas zondagochtend ontdekten ze wat zich ’s nachts had afgespeeld.

Een buurman hoorde hoe een bestuurder de gevel ramde en belde de politie. Ook de brandweer kwam ter plaatse om het huis te stutten. De buurman probeerde vervolgens de bewoners te bereiken die op dat moment lagen te slapen, maar zij werden niet wakker van het tumult. 

Verontschuldigingen 

De bestuurder bleef niet wachten op de plaats van het ongeval, maar liet wel een briefje achter met zijn gegevens. Ook de nummerplaat van de wagen was ter plaatse blijven liggen. “Ondertussen is de bestuurder al langs geweest om zijn verontschuldigingen aan te bieden”, vertelt de bewoner van het huis. De gevel werd zondag ook al een beetje opgelapt om de koude buiten te houden.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.