Schietpartij in Zutendaal leidt tot arrestaties in Schaarbeek

De cannabisplantage werd ontdekt in Zutendaal aan de Kempenseweg.
Mine Dalemans De cannabisplantage werd ontdekt in Zutendaal aan de Kempenseweg.
De schietpartij in Zutendaal, waarbij een Albanees op de politie schoot, heeft tot huiszoekingen en arrestaties in Schaarbeek geleid. Een vijftiger uit Zutendaal werd opgepakt. 

Politiezone CARMA voerde vorige week dinsdag een huiszoeking uit in het kader van Cleanhouse. Tijdens die zoeking vond een schietincident plaats. De verdachte werd overmeesterd en gearresteerd. De 33-jarige man uit Albanië werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Tongeren en werd aangehouden. De politie Limburg Regio Hoofdstad nam het onderzoek over en voerde dinsdag twee huiszoekingen in Schaarbeek uit. 

Na verder onderzoek voerde de politie Limburg Regio Hoofdstad, in samenwerking met gespecialiseerde diensten van de federale politie, twee versterkte huiszoekingen uit in Schaarbeek. Tijdens die huiszoekingen werden twee personen aangetroffen en mee naar het politiekantoor in Hasselt genomen. Eén verdachte, een 51-jarige man uit Zutendaal, werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Tongeren en werd aangehouden.

De Albanees schoot zonder nadenken op de politie.
Mine Dalemans De Albanees schoot zonder nadenken op de politie.
De Albanees schoot zonder nadenken op de politie.
Mine Dalemans De Albanees schoot zonder nadenken op de politie.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.