‘Boterhammen in het Groen' in Zutendaal

Om de twee weken vindt in Zutendaal 'Boterhammen in het Groen’ plaats. De eerste van de vakantie vond plaats op het Sint-Hubertusplein in Wiemesmeer.
Benoit De Freine Om de twee weken vindt in Zutendaal 'Boterhammen in het Groen’ plaats. De eerste van de vakantie vond plaats op het Sint-Hubertusplein in Wiemesmeer.
Buurten en picknicken in parken en andere groene locaties, het kan héél de zomer lang in de gemeente Zutendaal tijdens ‘Boterhammen in het Groen’. Om de twee weken vinden in het ‘Groenste snoepje van Vlaanderen’, zoals Zutendaal zichzelf noemt, zomerse ontmoetingen plaats. 

Hierbij brengen de mensen zelf broodjes, boterhammen, beleg en drank mee. De picknick wordt opgeluisterd met livemuziek. De eerste ‘Boterhammen in het Groen’ vond plaats op het Sint-Hubertusplein in Wiemesmeer. Nog drie staan er op het programma: vrijdag 26 juli in het zogenaamde voedselbos, op vrijdag 9 augustus op de Dalerschans langs de Daalstraat en vrijdag 23 augustus in het recreatiegebied op Papendaalheide. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.