Volledig scherm
© Bollen

Zusjes Tielens nemen 'Mon Dieu' over

  1. ‘Roomservice’ met topchefs verkoopt als zoete broodjes
    Mechelen

    ‘Roomservi­ce’ met topchefs verkoopt als zoete broodjes

    Roomservice, de samenwerking tussen Mechelen Culinair, het Van der Valk-hotel en topchefs Axel Colonna-Cesari (Centpourcent) en Ken Verschueren (Tinèlle), is een groot succes. Op minder dan twee dagen tijd werden al 200 kamers met bijhorend vijfgangenmenu verkocht. “De mensen snakken duidelijk naar uitzonderlijke ervaringen. Dat proberen we met dan ook met dit concept aan te bieden”, verklaart Seppe Van Den Broeck het succes. De formule is beschikbaar vanaf 315 euro voor twee personen, inclusief hapjes, vijfgangenmenu en overnachting met ontbijt. De twee chef-koks kijken ernaar uit. “Ik ben blij dat ik nog eens op een normale manier kan koken, in plaats van alles in bakjes te steken”, zegt Verschueren Meer info: mechelenculinair.be/roomservice.
  1. Wanneer mag je wél op reis?
    Play
    Uitgelegd

    Wanneer mag je wél op reis?

  2. Wil je opslag vragen op je werk?  Antwerps bedrijf laat collega's beslissen
    Play

    Wil je opslag vragen op je werk? Antwerps bedrijf laat collega's beslissen