Zultse kampioenen gehuldigd

De kampioenen van Zulte.
Anthony Statius De kampioenen van Zulte.

De gemeente Zulte heeft haar kampioenenploegen gehuldigd. De kampioenen van dit jaar zijn K. Olsene Sportief U15, TTC Olsene B-Ploeg, BBC Zulte U8 en KME Machelen beloften.

De jaarlijkse kampioenenhuldiging vond dit jaar niet plaats in de Gaston Martenszaal, maar wel in de raadzaal van het gemeentehuis. Er werden dit jaar vier kampioenenploegen gehuldigd uit drie verschillende sporttakken, namelijk voetbal, tafeltennis en basket. 

De eerste kampioenenploeg zijn de spelers van K. Olsene Sportief U15. Een opmerkelijke prestatie van met twintig spelers vormen zij een hele grote groep en om wedstrijden te spelen werken zij met een beurtrolsysteem. De tweede kampioenenploeg zijn de tafeltennissers van TTC Olsene B-ploeg, die hun laatste wedstrijd van het seizoen tegen Deinze wonnen met 16-0. De derde ploeg zijn de jongens en meisjes van BBC Zulte U8 onder leiding van trainer Tom Guns en de voetballers van KME Machelen beloften sluiten het rijtje af. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.