Zulte trekt na een jaar stekker uit gemeente-app

Het gemeentehuis van Zulte.
Anthony Statius Het gemeentehuis van Zulte.
Het gemeentebestuur van Zulte heeft beslist om de gemeente-app stop te zetten. Dit communicatieplatform werd nog maar een jaar geleden gelanceerd, maar de hoge kosten wegen niet op tegen het beperkt gebruik van de app.

Een jaar geleden werd de Zulte-app gelanceerd. De app zou een gratis communicatieplatform worden voor inwoners, gemeentediensten, lokale handelaars, zorgverstrekkers, scholen en verenigingen binnen de gemeente Zulte.

Na afloop van het eerste gebruiksjaar kreeg het gemeentebestuur het voorstel om verder te gaan met de gemeente-app en dit op basis van een betalende formule. “De hoge kosten wegen niet op tegen het beperkte gebruik van de gemeente-app”, klinkt het. “Het gemeentebestuur heeft dan ook beslist om de gemeente-app stop te zetten en sterker in te zetten op de socialmedia-accounts van de gemeente. De Zulte-app zal weldra verdwijnen.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.