Zulte huldigt haar duurzame helden

De duurzame helden van Zulte.
Anthony Statius De duurzame helden van Zulte.

Het gemeentebestuur van Zulte heeft haar duurzame helden gehuldigd in het gemeentehuis. De vijftien helden kregen een duurzaamheidspin, een sticker en een receptie als afsluiter van de Week van de Duurzame Gemeente.

Ook de gemeente Zulte nam deel aan de Week van de Duurzame Gemeente. Daartoe werd een oproep gelanceerd om lokale helden te nomineren. Een aantal mensen werden persoonlijk of als verantwoordelijke voor een organisatie of vereniging voorgedragen. Hiermee erkent de gemeente hun effectieve bijdrage aan één of meerdere van de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties. De genomineerden werden wgehuldigd in de raadzaal van het gemeentehuis en daarna getrakteerd op een receptie.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.