Steffi (28) opent kapsalon

Steffi Vermeersch (28) heeft een nieuw kapsalon geopend langs de Grote Steenweg 101 in Olsene. Haar schoonzus Sylvie komt er twee avonden in de week nagels en make-up doen. "Hier kan iedereen even ontspannen", zegt Steffi.

Steffi Vermeersch heeft haar kapsalon Steffi's Hairdesign verhuisd van Machelen naar Olsene. Sinds kort zit ze in een gloednieuw pand, dat ze kocht langs de Grote Steenweg in het centrum van Olsene.

"Mijn vorig pand was te klein geworden", vertelt Steffi. "Na een paar jaar te sparen kon ik dan eindelijk mijn droom realiseren: mijn eigen kapsalon. Om mij te onderscheiden van de concurrentie heb ik mijn schoonzus Sylvie gevraagd of ze geen zin had om avondopleidingen te volgen, zodat we een totaalpakket kunnen aanbieden in het kapsalon. Klanten kunnen hier nu ook terecht om hun nagels en make-up te laten doen. Ons doel is dat alle klanten bij ons tot rust komen en genieten van hun zen-momentje." 

Info: www.steffishairdesign.be.

Steffi Vermeersch en haar schoonzus Sylvie in het nieuwe schoonheidssalon Steffi's Hairdesign.
Anthony Statius Steffi Vermeersch en haar schoonzus Sylvie in het nieuwe schoonheidssalon Steffi's Hairdesign.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Nans Vynckier

    En ze doen da super! Altijd mooie nageltjes door Sylvie!