Ouders GBS Zulte organiseren tweede Spring Break: Twee dagen muziek en springkastelen

Het oudercomité van de GBS Zulte.
Anthony Statius Het oudercomité van de GBS Zulte.
Het oudercomité van de gemeentelijke basisschool van Zulte organiseert op zaterdag 27 en zondag 28 april de tweede editie van het springkastelenfestival Spring Break. “Door het succes van vorig jaar hebben we er meteen een tweedaagse van gemaakt", zegt voorzitter Kristof Desmet.

“Spring Break is een springkastelenfestival voor jong en oud, met randanimatie voor de kinderen, optredens van topbands en verschillende drink- en foodstands”, zegt Kristof Desmet. “Op zaterdagavond zijn er optredens van Turpentine Valley, een lokale instrumentale post-metal band, de rock-coverband Das Rock en de party-coverband Hammertime. Op zondag worden de springkastelen opgesteld en hebben we nog optredens van dansschool Art’is en Safran. We sluiten ons festival af met Nederlandstalige coverband De Kemels. De optredens vinden plaats in de grote tent en bij slecht weer worden ze opgesteld in de sporthal.”

“De opbrengst van Spring Break wordt integraal geïnvesteerd in het welzijn van de kinderen op onze school, zoals de aankoop van speeltuigen voor de speelplaats, het helpen financieren van buitenschoolse activiteiten en het bekostigen van communies of onze laatstejaarsreceptie.”

Spring Break vindt plats op de voetbalterreinen achter de sporthal en naast de gemeenteschool. Kaarten voor zaterdag kosten 15 euro aan de deur en 10 euro in voorverkoop voor bezoekers ouder dan 16 jaar en kaarten voor zondag kosten 10 euro aan de deur en 8 euro in voorverkoop voor bezoekers jonger dan 16 jaar. 

Meer info via www.springbreakzulte.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.