Nieuwe asfaltlaag in Leihoekstraat

De Leiehoekstraat in Zulte krijgt een nieuwe toplaag asfalt.
RV De Leiehoekstraat in Zulte krijgt een nieuwe toplaag asfalt.

Er zal een nieuwe toplaag asfalt worden aangelegd tussen Leihoekstraat 64 en het kruispunt Leihoekstraat/Vaartstraat in Zulte. De werken worden vanaf volgende week uitgevoerd door de firma Van Robays. 

De wegenwerken in worden mits gunstige weersomstandigheden uitgevoerd tussen maandag 5 november en vrijdag 16 november. De vermoedelijke startdatum is voorzien op woensdag 7 november. Er wordt een omleiding voorzien, die loopt via de Vaartstraat en Petegemstraat. 

De gemeente Zulte vraagt aan de inwoners van de straat om vanaf het moment dat de weg zal worden opgebroken de huisvuilzak, PMD-zak, papier en karton te verzamelen aan het begin of einde van de werfzone. Meer info via de dienst Patrimonium & Wonen: 09/243.14.08.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.