Marcel en Paula vieren briljanten huwelijksverjaardag

Marcel Devlieger en Paula Verhelst met hun familie en het gemeentebestuur van Zulte.
rv Marcel Devlieger en Paula Verhelst met hun familie en het gemeentebestuur van Zulte.
Marcel Devlieger (95) en Paula Verhelst (88) hebben hun briljanten huwelijksverjaardag gevierd. Marcel en Paula zijn de ouders van gemeenteraadslid Marc Devlieger.

In het gemeentehuis van Zulte werden op vrijdag 20 december enkele huwelijksparen in de bloemetjes gezet. Een van de koppels zijn Marcel Devlieger en Paula Verhelst, die op 29 oktober 1954 in het huwelijksbootje stapten. 

Marcel was onder andere werkzaam in De Smisse bij Baertsoen, bij transportbedrijf Pletinck uit Tielt en de firma Bekaert in Aalter. Paula werkte in schoenenfabriek Naessens in Kruishoutem en bij Metagra in Drongen. Ze hebben twee kinderen Marc, die gemeenteraadslid is in Zulte, en Ingrid, die een kapsalon heeft. Er zijn zeven kleinkinderen en zeven achterkleinkinderen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.