Kinderopvang Snipper heeft een nieuwe speeltuin

De kindjes en begeleidster van Snipper op de nieuwe speeltoestellen.
Anthony Statius De kindjes en begeleidster van Snipper op de nieuwe speeltoestellen.
De buitenruimte van kinderopvang Snipper in Olsene heeft een volledige make-over gekregen. De verouderde speeltoestellen zijn verdwenen en de kinderen kunnen zich uitleven in een totaal vernieuwde buitenspeelruimte.

Op woensdag 10 juli werd de nieuwe buitenruimte van Snipper officieel geopend. Er werd geïnvesteerd in speel- en klimtoestellen en er werden ook twee grote zandbakken geplaatst.

“De buitenruimte kwam er uit brainstormsessies met de kinderbegeleiders en de kinderen”, zegt Fanny De Langhe, directeur van het Sociaal Huis van Zulte. “Er werd rekening gehouden met verschillende leeftijdswensen, verschillende hoeken op het terrein waar naast rust- en hangplaatsen ook actief spel aan bod moest komen. De voorstellen werden op de kaart geprikt en deze werden door de begeleiders verder afgetoetst op spelwaarde, fantasiegehalte en experimenteermogelijkheid. Dankzij de inspanningen van het Sociaal Huis en het gemeentebestuur is deze duurzame en indrukwekkende buitenruimte nu een feit.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.