Gratis After Work Party

Delphine Vandenbossche, Pieter Verhalle, Natasja De Vos en Sarah Snoeck organiseren de gratis After Work Party.
Gaëtan Regniers Delphine Vandenbossche, Pieter Verhalle, Natasja De Vos en Sarah Snoeck organiseren de gratis After Work Party.

Vanavond organiseert Jong Open Zulte voor het eerst een After Work Party. Plaats van afspraak is de foyer van de Gaston Martenszaal. "Met onze eerste eigen After Work Party willen wij ons vooral richten tot mensen die na het werk met vrienden en collega's in een ontspannen sfeer willen genieten van een goed glas en een lekker hapje", vertelt Pieter Verhalle, initiatiefnemer van het event. "Anderzijds richten wij ons ook tot bedrijfsleiders en zaakvoerders die op deze manier hun personeelsleden en zakenrelaties eens willen verrassen. Naast de ideale afsluiter van de werkweek is de After Work Party van Jong Open Zulte uiteraard een uitstekende netwerkgelegenheid om in een ongedwongen sfeer nieuwe mensen te leren kennen."


Drie dj's zorgen voor een streepje muziek. "De inkom is gratis en tussen 18 en 19 uur trakteren we met hapjes", zegt co-initiatiefneemster Natasja De Vos. (GRG)