Gemeenteschool Zulte heet voortaan ‘De Vijf Wegen’

De vernieuwde kleuterspeelplaats werd geopend door directrice Charlotte Beeuwsaert, burgemeester Simon Lagrange en schepen van Onderwijs Frederic Hesters.
rv De vernieuwde kleuterspeelplaats werd geopend door directrice Charlotte Beeuwsaert, burgemeester Simon Lagrange en schepen van Onderwijs Frederic Hesters.
Het nieuwe logo van De Vijf Wegen.
rv Het nieuwe logo van De Vijf Wegen.
De gemeenteschool van Zulte in de Waalstraat heet voortaan De Vijf Wegen. Naast een nieuwe naam, logo en website heeft school ook een vernieuwde kleuterspeelplaats en deze werd op vrijdag 10 mei feestelijk geopend.

“De nieuwe naam verwijst naar onze vijf kernwaarden: respect, verantwoordelijkheid, samenwerken, betrokkenheid en verdraagzaamheid”, zegt directrice Charlotte Beeuwsaert, “maar ook naar onze locatie vlakbij, die in de volksmond de ‘Vijf Wegen’ wordt genoemd. We hebben ook een nieuw logo ontwikkeld en de school heeft een nieuwe website die je vindt door www.gemeenteschoolzulte.be of www. gbs.zulte.be in te tikken.”

“We hebben ook de kleuterspeelplaats vernieuwd”, vervolgt Beeuwsaert. “Het oude speeltuig was niet veilig en er was te weinig ruimte door de aangroei van de kleuters. We kregen de nodige financiële middelen bijeen en dankzij de hulp van sympathisanten, ouders en het gemeentebestuur hebben we een nieuwe kleuterspeelplaats met plantbakken, een zandbak, een nieuw tuinhuis en een nieuwe speeltoren. We hebben onze speeltuin veel groener en opener gemaakt.”

De kindjes van De Vijf Wegen klinken op de nieuwe speelplaats.
rv De kindjes van De Vijf Wegen klinken op de nieuwe speelplaats.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.