Derde keer pop-up SThout in Machelen-dorp

Steven De Meester van SThout.
Anthony Statius Steven De Meester van SThout.
SThout Art & Design shop is voor het derde jaar op post in het centrum van Machelen. In de pop-upwinkel van Steven De Meester kan je drie maanden lang tijdens events snuisteren naar originele decoratiestukken.

In de mix van Art & Design van SThout blijven drie pijlers centraal staan: maatwerk in het schrijnwerk, herwerken van oude rariteiten en industriële interieurelementen. “Door de positieve feedback van bezoekers tijdens de vorige edities, was de keuze om mijn creaties opnieuw te tonen snel gemaakt”, zegt Steven De Meester. “Ik durf te stellen dat mijn ontwerpen volwassener geworden zijn en ik koester daarom het leerproces dat ik de voorbije jaren heb doorgemaakt. Ik werk nog steeds met materialen die een tweede leven verdienen en zo blijf ik mijn selectie als duurzame held binnen de gemeente Zulte waarmaken.”

De pop-upwinkel van SThout vind je in de Dorpstraat 77 in Machelen, vlakbij het oorlogsmonument. Alles wat je ziet is te koop. Als eerste event is er een afterwork op vrijdag 30 augustus vanaf 17 uur. Op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september is SThout open vanaf 16 uur. 

Meer info via de Zulte app, de Facebookpagina www.facebook.com/sthout.be of 0476/42.46.26. Inschrijven kan via info@sthout.be. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.