Bestuurder rijdt bijna dubbel zo snel als toegelaten

Een snelheidsduivel is zondag geflitst in de Oudenaardestraat in Zulte met maar liefst 133 kilometer per uur. Dat is bijna het dubbele van de toegestane 70 kilometer per uur.

De politiezone Deinze-Zulte hield zondag een grootschalige snelheidscontrole in de hele zone. 2.781 voertuigen passeerden langs de lens en 320 bestuurders begingen een overtreding. Dat is 11,5 procent van het totale aantal bestuurders. De laagvlieger die in de Oudenaardestraat in Zulte aan 133 kilometer per uur voorbij vlamde, liet de hoogste gemeten snelheid optekenen.

archiefbeeld
BELGA archiefbeeld4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • maurice snelders

  Het is nooit goed. Zucht

 • mario van haesendonck

  ja, en dan !? misschien is die 70 regel daar een lachertje !? waar gaan ze binnenkort hun geld gaan halen nu ze overal traject controle plaatsen !?

 • Katherine Baker

  Tja, tegenwoordig is iedereen zo gehaast ! En wat kunnen ze in 'mijn gat' zitten boren omdat ik me wel aan de snelheidslimiet hou. Wie aan zulke snelheden met zijn/haar wagen in mijn huis zou boren, zou nog wat klop bijkrijgen .... als ze al kunnen rechtop staan ...

 • Marc Van Den Berghe

  Geef eens wat meer aandacht aan ergere misdrijven hier in dit land aub.