300 standhouders op rommelmarkt

De rommelmarkt in Zulte.
Pol De Frene. De rommelmarkt in Zulte.
In Zulte vindt op zaterdag 18 mei voor de 46ste keer de rommelmarkt plaats rond de kerktoren. Er hebben zich ongeveer driehonderd standhouders ingeschreven.

De rommelmarkt in Zulte vindt plaats in de Oeselgemstraat, Limnanderdreef, Gaston Martensplein, Leiestraat aan de kant Rechteroever en aan Hof ter Weeden. Er zullen drank- en eetkraampjes aanwezig zijn op verschillende plaatsen op de rommelmarkt. In de dranktenten zullen ook ontbijtkoeken aangeboden worden. Er zijn toiletten voorzien. 

Iedereen is welkom tussen 8 en 17 uur en de toegang is gratis. De rommelmarkt is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en om de gezelligheid te bevorderen worden de straten verkeersvrij gemaakt tot 17 uur. Parkeren kan aan de Nijverheidstraat, Boelaekendreef, Oeselgemstraat (kant Oeselgem tot aan de Leiestraat), Staatsbaan en de parking oude site Anglo Belge. 

Meer info vind je via www.rommelmarktzulte.be. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.