Sanne en Nick trouwen op de warmste dag ooit

Sanne en Nick gaven hun ja-woord voor de wet op het historische stadhuis van Zoutleeuw.
VDT Sanne en Nick gaven hun ja-woord voor de wet op het historische stadhuis van Zoutleeuw.
Op deze warmste dag ooit traden Sanne Weckx en Nick Veirman in het huwelijk op het stadhuis van Zoutleeuw. “We hadden op voorhand bewust voor 25 juli gekozen omdat we net vandaag tien jaar samen zijn. Dat het nu ook zo warm wordt, nemen we er zonder probleem bij”, klinkt het.

“Ons echt trouwfeest is eigenlijk zaterdag pas”, zegt Sanne. Dan trouwen we voor de kerk en is het feest. Vandaag is het enkel voor de gemeente en enkel met de naaste familie en getuigen. Zaterdag voorspellen ze helaas regen. Dat vinden we ook minder fijn.”

“Vandaag hadden we sowieso al een andere dresscode”, gaat Sanne verder. “Ik hou mijn trouwkleed voor zaterdag, en de mannen hun kostuums ook. Vandaag waren we sowieso van plan het casual te houden: zomerse kleedjes voor de meisjes en de mannen met een hemdje en jeans of korte broek.” Na het gemeentehuis werd er getoost op een terrasje en stond er een diner met de ouders op de agenda. 

Sanne en Nick gaven mekaar overtuigend het ja-woord.
VDT Sanne en Nick gaven mekaar overtuigend het ja-woord.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.