Damon (21) opent mannenkledingzaak Voltage Fashion

Damon krijgt hulp van zijn vriend Pieter in zijn nieuwe zaak
Vanessa Dekeyzer Damon krijgt hulp van zijn vriend Pieter in zijn nieuwe zaak

Damon Vandenreyt (21) opende zopas kledingzaak Voltage Fashion in de Neerlandensestraat in Zoutleeuw. “Ik ben ervan overtuigd dat deze regio nog wat aanbod in mannenkleding kan gebruik”, aldus Damon. “Wij bieden een selectie aan van musthaves van verschillende merken, zoals Tommy Jeans, Fred Perry, Black And Gold en Antwerp. Binnenkort komen er nog verschillende merken bij, maar welke dat zijn, houden we nog even geheim.” 

Webwinkel

Damon wil dat Voltage Fashion kwaliteitsvolle kleding biedt, maar ook dat de klanten in alle gezelligheid kunnen komen shoppen. “Wij luisteren naar de klant en helpen iedereen graag in de zoektocht naar een leuke outfit.” Begin oktober opent er ook een webwinkel en kan je kleren en accessoires online bestellen. De winkel zelf is open op dinsdag, woensdag en donderdag en zaterdag van 10 tot 18 uur, op vrijdag van 10 tot 20 uur en elke tweede zondag van de maand van 10 tot 18 uur. 

Damon krijgt hulp van zijn vriend Pieter in zijn nieuwe zaak
Vanessa Dekeyzer Damon krijgt hulp van zijn vriend Pieter in zijn nieuwe zaakReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.