Exclusief voor abonnees

Bewakingsagent die hielp tijdens de aanslagen in Zaventem, bekend van Make Belgium Great Again, hoopt tegen 2021 diaken te zijn: “Dood van dochtertje bracht me dichter bij het geloof”

Drie jaar en zeven maanden heeft ze naar hem gezocht, en dankzij ‘Make Belgium Great Again’ vindt ze hem eindelijk: de man die op 22 maart 2016 een van de redders was van de Indiase stewardess Nidhi Chaphekar.
VTM Drie jaar en zeven maanden heeft ze naar hem gezocht, en dankzij ‘Make Belgium Great Again’ vindt ze hem eindelijk: de man die op 22 maart 2016 een van de redders was van de Indiase stewardess Nidhi Chaphekar.
Als alles goed gaat, wordt Luc Lowel uit Zoutleeuw, bewakingsagent op de luchthaven van Zaventem, in 2021 tot diaken gewijd. U kent hem misschien van het programma ‘Make Belgium Great Again’, waarin stewardess Nidhi Chaphekar hem hartelijk bedankte voor het redden van haar leven. “Het klinkt misschien paradoxaal, maar het is de dood van mijn negenjarige dochter in 2003 die me dichter bij het geloof bracht”, vertelt Luc. 

Je hebt 15% van dit artikel gelezen