Zottegem Winkelcentrum krijgt 5.000 euro voor nieuw lifestylemagazine

Stadsbestuur Zottegem en vzw Zottegem Winkelcentrum slaan de handen in elkaar voor de ontwikkeling van een lifestylemagazine.
Frank Eeckhout Stadsbestuur Zottegem en vzw Zottegem Winkelcentrum slaan de handen in elkaar voor de ontwikkeling van een lifestylemagazine.
Zottegem Winkelcentrum krijgt van de provincie Oost-Vlaanderen 5.000 euro voor het ontwerpen van een nieuw lifestylemagazine.

Vijftien lokale besturen en elf detailhandels-, middenstands- en horecaverenigingen ontvangen van de provincie Oost-Vlaanderen een projectsubsidie om de lokale detailhandel en horeca te ondersteunen. De verenigingen kunnen met de subsidie inspelen op fundamentele veranderingen en de lokale detailhandel promoten. 5.000 euro daarvan gaat naar een project van Zottegem Winkelcentrum voor het ontwerpen van een nieuw lifestylemagazine. 

Met dat magazine willen de handelaars van het winkelcentrum inspirerende ideeën bieden, willen ze beter samenwerken om de stadskern te laten bruisen en willen ze nieuwe collega-handelszaken een boost geven. “Detailhandelaars, liefst nog in de kern van de gemeente, brengen vitaliteit en activiteit. Daarom is het zo belangrijk dat we de lokale handelaar ondersteunen met subsidies”, zegt gedeputeerde Leentje Grillaert (CD&V).