WZC De Vlamme schenkt cheque van 1.150 euro aan Lichtpunt

De Vlamme bakte maar liefst 1.840 pannenkoeken.
Frank Eeckhout De Vlamme bakte maar liefst 1.840 pannenkoeken.
Woonzorgcentrum De Vlamme in Erwetegem heeft een cheque van 1.150 euro geschonken aan vzw Lichtpunt. Lichtpunt deelt twee keer per maand voedselpakketten uit aan kansarmen in Zottegem.

“Om Lichtpunt een duwtje in de rug te kunnen geven, hebben we pannenkoeken gebakken. Met tien pannen tegelijk werd er gebakken, deeg werd aan de lopende band gemaakt, de geur van pannenkoeken was dan ook tot in heel Erwetegem te ruiken. Daarna zijn we met een aantal medewerkers de straat opgetrokken om de pannenkoeken te verkopen. Drie dagen hebben we dat gedaan, goed voor 1.840 verkochte pannenkoeken. Een heel bijzonder dankwoord gaat ook uit naar Olga, één van de bewoners van De Vlamme. De volle drie dagen is zij ons komen ondersteunen in ons project, steeds met volle goesting en een goed humeur. Opgeven was ook voor haar geen optie", laat Atke Hollebeke weten.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.