Winkelcentrum Zottegem deelt prijzen uit

Gefeliciteerd Chantal Van Steerthen, Chris Van Petegem, Mark en Greta Holvoet, Gratienne Verheijen en Lieve De Troyer.
Ariane Verstraete/repro Frank Eeckhout Gefeliciteerd Chantal Van Steerthen, Chris Van Petegem, Mark en Greta Holvoet, Gratienne Verheijen en Lieve De Troyer.
In het kasteel van Egmont heeft Winkelcentrum Zottegem de prijzen van de eindejaarsactie uitgedeeld. Chantal Van Steerthen, Chris Van Petegem, Mark en Greta Holvoet, Gratienne Verheijen en Lieve De Troyer winnen elk aan aankoopcheque van 1.000 euro.

Zottegems burgemeester Jenne De Potter benadrukte in een korte speech het belang van de vernieuwde samenwerking tussen het stadsbestuur en de vele handelaars in Zottegem. Ook de afgevaardigden van vzw Winkelcentrum Zottegem bedankten op hun beurt zowel de klanten als het stadsbestuur om verder mee te bouwen aan een gezellig stadscentrum waar bezoekers echt welkom zijn. Bovenop hun cheque kregen de winnaars ook nog een rijkelijk gevulde ‘goodiebag’.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.