Wafels op opendeurdag speelplein ’t Hemelrijk

De animatoren zijn klaar voor de opendeurdag.
Frank Eeckhout De animatoren zijn klaar voor de opendeurdag.
Een week voor de start van de speelpleinwerking tijdens de paasvakantie zet speelplein ’t Hemelrijk al eens zijn deuren open. “Zo kan jong en oud op zondagnamiddag 31 maart vanaf 14 uur het speelplein komen ontdekken tijdens de jaarlijkse wafelenbak", zegt schepen van Jeugd Lieselotte De Roover (CD&V).

Terwijl ouders en/of grootouders genieten van een wafel, kunnen de kinderen een hele namiddag ravotten. “Het springkasteel, verschillende volksspelen en een schmink- en tattoostand zal zeker in de smaak vallen. De kinderen kunnen ook deelnemen aan onze zoekwedstrijd, waarmee ze leuke prijzen kunnen winnen", zegt de schepen. Om 15.30 uur huldigt het speelplein de organisatie FRUN. Zij organiseerden twee jaar geleden een unieke loopwedstrijd in Zottegem. Vanuit de organisatie deden zij een schenking aan speelplein ’t Hemelrijk. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.