Vrijetijdsmarkt op speelweide in Bevegemse Vijvers

Het was gezellig druk  vorig jaar op de vrijetijdsmarkt in Zottegem
Frank Eeckhout Het was gezellig druk vorig jaar op de vrijetijdsmarkt in Zottegem
Op zoek naar de ideale hobby voor jou of je kind? Voor het zesde jaar op rij brengt Zottegem het volledige vrijetijdsaanbod voor je samen op de speelweide aan de Bevegemse Vijvers. 

Op zondag 8 september kan je aan de Bevegemse Vijvers het rijke cultuur-, sport-, jeugd- en vrijetijdsaanbod voor groot en klein ontdekken. “Samen met het cavavan-foodtruckteam toveren we de speelweide om tot een sfeervol openluchtrestaurant met gezellige zithoekjes, picknickdekentjes en veel zomerse muziek. Meer dan 10 hippe, retro foodtrucks prikkelen je smaakpapillen met hemelse gerechten en dranken. De ideale plaats dus om even te onthaasten en culinair te genieten, terwijl je een doordachte keuze maakt voor een boeiende hobby. Bovendien is er ook een ‘grote jeugdboekenverkoop’ van de bibliotheken van route 42", laat de stad weten.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.