Voorstelling Hey!Lady: voor vrouwen die willen werken aan hun zelfvertrouwen

Annick Heyman (L) en Fien Reunes.
Carlo Verfaille Annick Heyman (L) en Fien Reunes.
In het kasteel van Leeuwergem wordt op dinsdag 12 februari Hey!Lady voorgesteld. Hey!Lady is er voor vrouwen tussen de 20 en 60 jaar die willen werken aan hun zelfvertrouwen. “We focussen op de zachte, vrouwelijke kracht, een kracht die ingezet wordt als sterkte", zegt oprichtster Annick Heyman.

In functie van de doelgroep en/of doelstellingen biedt Hey!Lady verschillende programma’s aan. “Het begeleidt en ondersteunt gedreven vrouwen via groepstrainingen, one-to-one-coaching en online challenges. Verder richt Hey!Lady haar pijlen op leidinggevende vrouwen. Met duurzame opleidings- en coachingtrajecten leert Hey!Lady vrouwen beter communiceren met hun team", vertelt Annick Heyman.

Om haar boodschap kracht bij te zetten, organiseert Hey!Lady op 12 februari van 9.30 tot 17 uur een verwendag, door vrouwen, voor vrouwen die de juiste stappen willen zetten in het leven. Je krijgt er waardevolle inzichten, bruikbare tips en oefeningen mee die je onmiddellijk kan toepassen in je dagelijks leven. Voor meer info surf naar www.heylady.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.