Voor elk wat wils op Montmartrefeesten

Het is elk jaar gezellig vertoeven op de Montmartrefeesten.
RV Het is elk jaar gezellig vertoeven op de Montmartrefeesten.
De organisatoren van de Montmartrefeesten in Zottegem hebben een goedgevuld programma samengesteld. “We hebben voor elk wat wils", zegt Joris Torrekes.

Met een rondgang door de wijk opent Sint-Cecilia Oudenhove op vrijdag 2 augustus de feestelijkheden in Montmartre. Na de misviering trekken de Platte Choco’s  de registers helemaal open. “Zaterdag 3 augustus om 19.15 uur openen Nico En Kurt Crabbé de festiviteiten. De travestieten van Madam Zaza Project bestijgen om 21 uur het podium voor een wervelende show. Onze laatste dag starten we om 11 uur met een aperitiefconcert. In de namiddag wanen de bezoekers zich in het echte Montmartre. Portrettekenaars zorgen immers voor een leuk aandenken terwijl de Revival Big Band voor de muziek zorgt. Verder is er nog een vrij podium en optreden van Elvis from the Wolvenstreet en Tom de bie & de imkers", doet Torrekes het programma uit de doeken.

De Montmartrefeesten worden georganiseerd in samenwerking met de stad Zottegem.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.