Verkeerspaaltjes op Gentse Steenweg sneuvelen opnieuw: deze keer niet door auto’s maar door vandalen

Alle verkeerspaaltjes op de Gentse Steenweg moesten eraan geloven.
Frank Eeckhout Alle verkeerspaaltjes op de Gentse Steenweg moesten eraan geloven.
Vandalen hebben in de nacht van zaterdag op zondag hun lusten botgevierd op de verkeerspaaltjes op de Gentse Steenweg in Leeuwergem. Alle acht paaltjes moesten eraan geloven. Eén dader werd door de politie gevat.

De snelheidsremmende verkeerspaaltjes op de Gentse Steenweg hebben al een hele geschiedenis achter zich. Toen ze er nog maar net stonden, werden de paaltjes te pas en te onpas afgereden door automobilisten, bus- en vrachtwagenchauffeurs. Na een tijdje plaatse de stad de paaltjes op een sokkel en bracht het extra signalisatie aan waarna de situatie verbeterde. De voorbije nacht moesten de paaltjes er opnieuw aan geloven. Deze keer is geen voertuig de dader, maar moet in de richting gekeken worden van vandalen. Enkele paaltjes zijn gewoon omgeplooid, andere zijn dan weer losgerukt. De politie heeft alvast tegen één dader een proces-verbaal opgemaakt.

Sommige paaltjes werden gewoon afgestampt.
Frank Eeckhout Sommige paaltjes werden gewoon afgestampt.
Andere paaltjes werden dan weer gewoon omgeplooid.
Frank Eeckhout Andere paaltjes werden dan weer gewoon omgeplooid.
Andere paaltjes werden dan weer gewoon omgeplooid.
Facebook Andere paaltjes werden dan weer gewoon omgeplooid.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.