Two Cooks en In den Groenen Hond behouden score in Gault&Millau

Günther Taelman en Olivier Jolie.
Ronny De Coster Günther Taelman en Olivier Jolie.
De Zottegemse restaurants Two Cooks en In den Groenen Hond behouden hun score in de nieuwe Gault&Millau.

Two Cooks, gelegen in de Paddestraat in Velzeke, krijgt van de jury opnieuw een score van 14 op 20. Reserveren is geen sinecure in dit restaurant. De kookkunsten van Gunther Taelman en Olivier Jolie worden zeer gesmaakt en dat doet het restaurant ‘s middags en ‘s avonds vollopen. Ook de goede verhouding prijs-kwaliteit is een extra troef.

Restaurant In den Groenen Hond in de Elenestraat in Elene werd opnieuw bedacht met een 12 op 20. Een volledig gerenoveerde oude watermolen vormt het kader voor een klassieke Frans-Belgische brasseriekeuken.  Al de menu’s en gerechten zijn zorgvuldig samengesteld en klaargemaakt met dagverse producten.

C-Jules, dat vorig jaar nog 14 op 20 scoorde is door sluiting verdwenen uit de lijst.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Peter De Deken

    Julie Baekelandt is verhuisd naar Zwalm.Ze kookt de sterren uit de hemel in De Mechelse Koekoek...aan de voet van Molenberg....