Tweedehandsbeurs bij Gezinsbond Velzeke

Gezinsbond Velzeke organiseert op zaterdag 11 mei een tweedehandsbeurs.
Gezinsbond Velzeke Gezinsbond Velzeke organiseert op zaterdag 11 mei een tweedehandsbeurs.
Gezinsbond Velzeke organiseert op zaterdag 11 mei van 10 tot 13 uur een tweedehandsbeurs in het Ontmoetingscentrum in Velzeke.

Op de beurs worden kinderkleding, kleding voor volwassenen, zwangerschapskledij, babyartikelen, boeken en speelgoed verkocht. Ben je ook geïnteresseerd om sommige spullen een tweede kans te geven? Schrijf je dan in via dirk.pede@hotmail.com of op het nummer 09/361.80.07. Per inschrijving ontvang je een brief met de algemene richtlijnen en een lijst en etiketten om de artikelen te merken. 

De goederen kunnen aangeleverd worden tussen 8.30 en 9.30 uur. De niet-verkochte stuks kunnen opnieuw afgehaald worden tussen 14 en 15 uur. Als lid van Gezinsbond betaal je 6 euro voor de eerste tafel en 5 euro vanaf een tweede tafel. Niet-leden betalen respectievelijk 14 en 13 euro. 10 procent van de verkoop gaat naar Gezinsbond Velzeke.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.