Reünie oud-leerlingen PTI

De leerlingen van ‘mechanische vormgevingstechieken’ maakten een tuintafel waar 28 personen kunnen aanzitten
Frank Eeckhout De leerlingen van ‘mechanische vormgevingstechieken’ maakten een tuintafel waar 28 personen kunnen aanzitten
Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de oud-leerlingenbond van het Provinciaal Technisch Instituut op de eerste zaterdag van oktober een klasreünie voor alle 5, 10, 15,... jaar afgestudeerde leerlingen.

Op de website www.olb-amarant.be kan je alle deelnemende klassen vinden en je aanwezigheid bevestigen. De oud-leerlingen worden op zaterdag 6 oktober vanaf 19 uur verwacht in het Amarant-paviljoen van de school om er een leuke avond van te maken met verhalen uit de oude doos. Dit jaar is er meer te beleven dan een gezellig weerzien. De leerlingen van ‘mechanische vormgevingstechieken’ maakten immers een tuintafel waar 28 personen kunnen aanzitten. Voor heel wat leerkrachten een eerste buitenklas. De afgelopen weken is druk gewerkt aan het paviljoen. Slechte balken werden vervangen en de volledige buitenzijde kreeg een nieuw jasje. Door deze werken is de duurzaamheid verzekerd voor meerdere jaren.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.