Ook Tears For Fears, Flogging Molly en Interpol naar Rock Zottegem

Tears For Fears, Flogging Molly, Interpol en Walk Off The Earth staan op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli op het podium van Rock Zottegem. Eerder geraakte ook al bekend dat Limp Bizkit, +LIVE+, Midnight Oil, Arsenal en Boef afzakken naar de festivaltent op de Bevegemse Vijvers.

Organisator Kurt De Loor kijkt nu al reikhalzend uit naar de start van de festivalzomer. "We zijn er opnieuw in geslaagd om een zeer sterke affiche uit te bouwen", zegt hij. Op vrijdag 5 juli krijgen Limp Bizkit en Midnight Oil het muzikale gezelschap van Flogging Molly, de Amerikaanse folkpunkband met wortels in Ierland.

Zaterdag 6 juli wordt gewoon memorabel. "Het Britse popduo Tears For Fears zal na meer dan tien jaar nog eens op een festivalpodium staan", zegt De Loor.

Festivalminnend Vlaanderen mag zich op zaterdag 6 juli ook klaarmaken voor de gitzwarte gitaarsongs van de legendarische Amerikaanse band Interpol. "Hun duistere kantje en aantrekkelijke rifs leverden Interpol een trouwe schare fans op. Het begin van de festivalzomer is natuurlijk pas echt compleet met de eigenzinnige happy tunes van de Canadese YouTube-sensatie Walk Off The Earth. In 2012 scoorde de band een wereldhit door met vijf man op één gitaar het nummer 'Somebody that I used to know', een cover van Gotye, te spelen", geeft de organisator nog mee.

Early-birdtickets kosten 45 euro per dag en voor een combiticket voor vrijdag en zaterdag tel je momenteel 85 euro neer. De early-birdactie loopt nog een paar weken. Ook drankbonnetjes kunnen voordelig online aangekocht worden. Meer info op www.rock-zottegem.be. (FEL)

De folkpunkers van Flogging Molly zullen op vrijdag 5 juli optreden.
Unknown De folkpunkers van Flogging Molly zullen op vrijdag 5 juli optreden.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.