Nieuw Ciné Local start seizoen met ‘Three Billboards outside Ebbing, Missouri’

Martin McDonagh heeft met Three Billboards een waar pareltje gemaakt
Unknown Martin McDonagh heeft met Three Billboards een waar pareltje gemaakt

CC Zoetegem start dinsdag het nieuw filmseizoen in Zaal Rhetorica met de film  ‘Three Billboards outside Ebbing, Missouri’.

Martin McDonagh heeft met Three Billboards een waar pareltje gemaakt. Het verhaal – waarin een moeder eist dat de moordzaak op haar dochter meer politieaandacht krijgt en ze dus de sheriff op een originele manier aanmaant – laat zich moeilijk verkopen, maar de vertolking van Frances McDormand is geweldig. De film kreeg verschillende open doekjes op het filmfestival van Toronto en ging lopen met de Oscars voor Beste Actrice (Frances McDormand) en Beste Mannelijke Bijrol (Sam Rockwell).

Het volledige programma van Ciné Local kan je nalezen op www.cczoetegem.be, waar je ook tickets kan kopen. De filmvoorstellingen vinden telkens plaats op dinsdagavond, 20 uur in CC Zoetegem. Af en toe is er ook film op maandagnamiddag (voor senioren) of woensdagnamiddag (voor kinderen) Een ticket kost 7 euro. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.