Minionderneming Feel Goodie uit de startblokken

De  leden van de minionderneming.
Danny De Meyer De leden van de minionderneming.
De laatstejaars in de handelsrichtingen TSO van het OLVC campus Centrum hebben de minionderneming Feel Goodie opgericht. Zij werken een jaar lang samen en verkopen herbruikbare draagtassen vol streekeigen lekkers.

“Onze streekproducten halen we bij lokale leveranciers. Naargelang het seizoen zal ons assortiment veranderen. Dit schooljaar zijn we te vinden op verschillende verkoopmomenten: de oud-leerlingenavond in november, de kerstmarkt, het eetfestijn van onze school in het voorjaar, de open dag, ... De precieze data komen op onze website en Facebookpagina,” klinkt het bij Feel Goodie.

Binnenkort wordt de website www.feelgoodie.be gelanceerd, waar de producten te koop zijn. De opbrengst gaat naar bioboerderij De Kollebloem in Sint-Lievens-Esse.

Feel Goodie verkoopt streekproducten.
Danny De Meyer Feel Goodie verkoopt streekproducten.
Feel Goodie gebruikt herbruikbare tassen.
Danny De Meyer Feel Goodie gebruikt herbruikbare tassen.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.