Marijn Devalck brengt jailsongs in CC Zoetegem

In Huizen on Tour brengt Marijn Devalck enkele typische jailsongs.
Frank Eeckhout In Huizen on Tour brengt Marijn Devalck enkele typische jailsongs.
Met Huizen on Tour trekt Marijn Devalck langs verschillende cultuurhuizen in Vlaanderen. Op donderdag 18 oktober om 19.30 uur houdt hij met zijn jailsongs halt in CC Zoetegem.

Marijn Devalck vindt dat er dringend een alternatief nodig is voor onze huidige Belgische gevangenissen. Dat kan in de vorm van kleinschalige detentiehuizen. Detentiehuizen zijn kleinschalige, geïntegreerde huizen waar op maat toegewerkt wordt naar re-integratie na een gevangenisstraf. Marijn wordt op deze avond bijgestaan door een aantal sprekers, die elk vanuit hun achtergrond een blik werpen op deze detentiehuizen. Dat zijn Hans Claus (gevangenisdirecteur en secretaris van vzw De Huizen), Marjan Gryson (vzw Touche en vzw De Huizen), Marjan Gryson (psychologe), Helene De Vos (criminologe), Sarah Holbrouck (architecte), een ervaringsdeskundige. Op het einde van de avond volgt er een gesprek met het publiek.

 Info en reservaties: huisvandeMens Zottegem, 09/326.85. 70 of zottegem@demens.nu. Tickets kosten 5 euro. Studenten en leden van HV, Grijze Geuzen en SOSN betalen 4 euro.

Ook enkele deskundigen komen die avond langs.
Frank Eeckhout Ook enkele deskundigen komen die avond langs.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.