Man zwaargewond bij frontale botsing op N42

Beide voertuigen zijn rijp voor de schroothoop.
Frank Eeckhout Beide voertuigen zijn rijp voor de schroothoop.
Bij een frontale botsing op de N42 in Oombergen raakte een man uit Herzele zwaargewond. Zijn vrouw en baby liepen lichte verwondingen op. Ook de bestuurder van een bestelwagen raakte lichtgewond.

Het ongeval gebeurde dinsdag omstreeks 17 uur net voor de gemeentegrens met Oosterzele. Een bestelwagen van de firma Monument reed richting Vosken. Plots week de bestuurder af van zijn rijvak en botste frontaal op de Mercedes Vito van een gezin uit Herzele. De impact van der klap was zo groot dat de cabines van beide voertuigen volledig ingedeukt zijn. Als bij wonder slaagden alle inzittenden erin op eigen kracht hun voertuig te verlaten. De bestuurder van de Vito raakte wel zwaargewond. De verwondingen bij de andere inzittenden vielen mee. Door het ongeval onstond er op de N42 een file vanaan kruispunt Vosken in de richting van Wetteren. Aan de andere kant was het aanschuiven vanaf het kruispunt met IJshoute. 

Beide cabines zijn volledig ingedeukt.
Frank Eeckhout Beide cabines zijn volledig ingedeukt.
Beide cabines zijn volledig ingedeukt.
Frank Eeckhout Beide cabines zijn volledig ingedeukt.
Door het ongeval raakte een rijvak versperd.
Frank Eeckhout Door het ongeval raakte een rijvak versperd.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • guido vermeyen

    Je "wijkt" niet zomaar af van je rijvak....