Man ontdekt overspel van vrouw en duwt gaspedaal iets harder in: rijverbod van 20 dagen én 480 euro boete

Een liefdesbreuk is voor een man uit Destelbergen extra pijnlijk geëindigd.
getty Een liefdesbreuk is voor een man uit Destelbergen extra pijnlijk geëindigd.
Een liefdesbreuk is voor een man uit Destelbergen extra pijnlijk geëindigd. Hij heeft zich in de politierechtbank moeten verantwoorden voor een snelheidsovertreding die hij beging nadat hij het overspel van zijn vrouw had ontdekt.

“Mijn cliënt herinnert zich de bewuste dag nog goed, want hij ontdekte toen dat zijn vrouw overspel had gepleegd”, legt de advocate van de man uit. “Hij wou zo snel mogelijk weg uit de situatie en is in zijn auto gesprongen. De beelden bleven wel door zijn hoofd spoken en daardoor heeft hij het gaspedaal te diep ingedrukt.” De man werd uiteindelijk in Zottegem geflitst. De politierechter legt hem een boete van 480 euro op. De man moet zijn auto ook 20 dagen aan de kant laten staan in het weekend en op feestdagen.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Johanna Pardo

  Een rijverbod voor het ontdekken van overspel dus...? Origineel is het wél.

 • Janna Boonstra

  En die vrouw kwam nu eindelijk aan haar gerief?

 • Guy Dupont

  Het feit dat zijn partner overspel pleegde (en zo dom was om zich te laten betrappen) is nog geen reden om sneller te gaan rijden en zo andere levens in gevaar te brengen. Zal wel een reden zijn waarom er overspel is of was.

 • Ronny Cuypers

  Dat valt nog mee. Dezelfde situatie heeft mij het dubbele gekost.