Lions Club Zottegem verkoopt ruim 1.500 porties hutsepot voor goed doel

Lions Club Zottegem verkocht meer dan 1.500 porties hutsepot.
Frank Eeckhout Lions Club Zottegem verkocht meer dan 1.500 porties hutsepot.
Lions Club Zottegem heeft ruim 1.500 porties hutsepot verkocht ten voordele van vzw Lichtpunt en tal van andere sociale doelen in Zottegem en omstreken. De hutsepotverkoop is de belangrijkste jaarlijkse fundraising activiteit van Lions Club Zottegem. 

Nieuw dit jaar was de mogelijkheid om een steunkaart te kopen: voor 13 euro werd je portie niet bij je thuis afgeleverd maar wel bij vzw Lichtpunt, de vereniging die de armste Zottegemse gezinnen ondersteunt door de bedeling van voedselpakketten. “We hebben de verhoopte kaap van 1.500 porties ruim overschreden. En ook de Lichtpunt-formule was een hit. We hebben maar liefst 175 porties aan hen kunnen leveren. Daar komt naar goede jaarlijkse gewoonte ook nog eens een geldbedrag bovenop. Ik wil dan ook onze leden bedanken voor hun inzet, en de Scouts van Zottegem voor de logistieke ondersteuning", zegt Hendrik de Nève.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.