Lady Red van leerlingen 5 OF is lekkerste mocktail

De leerlingen met hun winnende mocktail.
Frank Eeckhout De leerlingen met hun winnende mocktail.
De Lady Red van de leerlingen van 5 OF van het OLV-college campus Centrum in Zottegem is door het OCMW en de jeugddienst verkozen tot lekkerste mocktail.

Met KAZ, BUSO Sint-Franciscus en OLVC campus Centrum hadden zich drie secundaire scholen ingeschreven om een alcoholvrije cocktail te bedenken na een wedstrijdoproep van de stad Zottegem. “De eerste week volgden we een workshop waarin drie mocktails gemaakt, geproefd en besproken werden. Daarna gingen we zelf aan het experimenteren. Uiteindelijk bleven er twee mocktails over: de Jellov en de Lady Red", vertellen de leerlingen.

De Lady Red haalde het van alle andere mocktails.  De Lady Red zal nu geschonken worden tijdens recepties van de stad en ook verkrijgbaar zijn in de cafetaria van het WZC en LDC Egmont. Het recept komt op de website van de jeugddienst. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.