Klavertje 4 zet beste beentje voor tijdens spetterend schoolfeest

Klavertje 4 heet zondag iedereen welkom.
Frank Eeckhout Klavertje 4 heet zondag iedereen welkom.
De kleuters van Klavertje 4 in Oombergen zorgen op zondag 16 juni voor een bruisend schoolfeest. Het schoolfeest kadert in het geheel van de 51ste OVO-Feesten van de Oudervereniging Oombergen, het enige dorpsfeest dat dit kleine dorp nog rijk is.

De kleuters en peuters van het gezellige buurtschooltje in Oombergen oefenen al enkele weken om hun beste muzikale en creatieve beentje te kunnen voorzetten. Dans, zang, sketches staan zondagnamiddag centraal op de Oombergse speelplaats. Oudervereniging Oombergen zorgt een heel weekend voor animatie. Op zaterdag 15 juni serveert OVO een feestmenu in het schoolrestaurant. De dag nadien kan je ‘s middags mee aanschuiven voor een barbecue. Voor alle info over het schoolfeest en Klavertje 4, alsook de OVO-feesten, kan je altijd terecht bij directeur Christ Meuleman op 09/360.44.06 of via info@basisschoolgrotenberge.be.




Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.