Jong en oud ontdekken speelbos Droombergen

Kinderen beleefden dolle pret in het speelbos.
Frank Eeckhout Kinderen beleefden dolle pret in het speelbos.
Zo’n 1.000 jonge en minder jonge bezoekers hebben zondagnamiddag speelbos Droombergen in Oombergen ontdekt. 

Speelbos Droombergen is een project waar de buurt samen met enkele partners twee jaar aan gewerkt heeft. “Het speelbos is een nieuwe ontmoetingsplaats in het hart van Oombergen. Een plaats voor jong en oud. Een rustplekje na het werk en een plaatsje om te ravotten na school. Kortom, een plaatsje voor ons allemaal”, zegt Peter Vral, voorzitter van de Kerkfabriek in Oombergen. 

De opbrengst van de opening gaat integraal naar de verdere ontwikkeling van het speelbos. “We willen graag een grote picknicktafel waar buren gezellig in de namiddagzon kunnen zitten en waar de kleuters van de naastgelegen school ‘Klavertje Vier‘ buiten les kunnen krijgen”, geeft initiatiefnemer Thijs Haustraete nog mee. 

Speelbos Droombergen ligt in een oase van groen.
Frank Eeckhout Speelbos Droombergen ligt in een oase van groen.
Speelbos Droombergen ligt in een oase van groen.
Frank Eeckhout Speelbos Droombergen ligt in een oase van groen.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.