Isabelle Truyen volgt Luc De Both op als hoofd van Scholengroep 20

Luc De Both wordt als algemeen directeur opgevolgd door Isabelle Truyen.
Frank Eeckhout Luc De Both wordt als algemeen directeur opgevolgd door Isabelle Truyen.

Isabelle Truyen volgt Luc De Both op als algemeen directeur van Scholengroep 20. De Both geniet sinds 1 september van zijn pensioen.

Scholengroep 20 Zuid-Oost-Vlaanderen heeft scholen van Sint-Lievens-Houtem, Herzele, Zottegem, Zwalm, Brakel, Geraardsbergen tot Zandbergen. Scholengroep 20 biedt onderwijs aan meer dan 6.000 leerlingen in de regio en stelt ongeveer 800 personeelsleden te werk. Sinds 2006 stond Luc De Both aan het hoofd van de scholengroep.

Zottegemnaar Luc  De Both schopte het na een loopbaan als leraar geschiedenis al snel tot directeur. Eerst in Lokeren, daarna aan het paramedisch instituut in Ronse. In 1997 kwam De Both naar het atheneum in Zottegem, waar hij negen jaar directeur was. Onder zijn leiding is de groei van het atheneum ingezet. Onder meer de fusie met de Middenschool, de oprichting van nieuwe studierichtingen, een dynamische aanpak en een sterk pedagogisch project hebben geleid tot een gestage aangroei van het leerlingenaantal en een kwaliteitsvolle profilering van het KAZ.

Al snel werd Luc De Both ook aangesteld als coördinerend directeur van het secundair onderwijs voor de Scholengroep 20 dat zijn kantoren heeft in Geraardsbergen. Hij bleef er aan de slag tot 31 augustus. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.