Inschrijven voor kerstmarkten: wees er tijdig bij

De toewijzing van de beschikbare chalets of tenten gebeurt in de volgorde van de ontvangen inschrijvingen.
Frank Eeckhout De toewijzing van de beschikbare chalets of tenten gebeurt in de volgorde van de ontvangen inschrijvingen.

Ook komend eindejaar zet de stad Zottegem alle zeilen bij. Van 8 tot 30 december komt er opnieuw een kerstmarkt op de Markt. De inschrijvingen hiervoor starten op 2 oktober.

Houten chalets vormen het decor van de kerstmarkt. Deelnemers betalen hiervoor 270 euro. Uiteraard blijven ook de traditionele, tijdelijke, kerstmarkten een vaste waarde. Die vinden plaats op zondagen 16 en 23 december van 14 tot 23 uur. Die kraampjes worden opgesteld op de Zavel en de Heldenlaan. Voor een stand met onmiddellijke consumptie betaal je 160 euro, voor een stand zonder onmiddellijke consumptie 85 euro. 

Inschrijven kan van 2 oktober vanaf 8 uur tot 2 november door het inschrijvingsformulier te mailen naar secretariaat@zottegem.be of te versturen aan het stadsbestuur van Zottegem, dienst secretariaat, Gustaaf Schockaertstraat 7 in 9620 Zottegem. Het inschrijvingsformulier en het reglement vind je  terug op www.zottegem.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.