In primeur: de seizoenspresentatie van CC Zoetegem

Cultuurliefhebbers kunnen in primeur de seizoenspresentatie bijwonen.
Ronny De Coster Cultuurliefhebbers kunnen in primeur de seizoenspresentatie bijwonen.
Als eerste op de hoogte zijn van het nieuwe programma van CC Zoetegem? Dat kan op de seizoenspresentatie op donderdag 23 mei om 19.45 uur in stadstheater Rhetorica in de Hospitaalstraat.

Het team van CC Zoetegem werkt druk aan een rijkgevuld en gevarieerd programma voor volgend seizoen. En ze staan te popelen om de cultuurliefhebbers in primeur te vertellen welke artiesten binnenkort bij ons op het podium staan. Op deze ontdekkingsavond krijg je niet alleen een vooruitblik op het nieuwe seizoen, er valt nog meer te beleven: muziek, fijne verrassingen en leuke wendingen. Schrijf je dus snel in als je erbij wilt zijn. Dat kan via www.cczoetegem.be, via mail naar uitbalie@zottegem.be of op het nummer 09/364.69.33. De voorstelling is gratis. Ben je wel te vinden voor een verrassing, dan zijn er ook viptickets aan 7,99 euro", laat schepen van Cultuur Lieselotte De Roover weten.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.