Guga Baul apotheose op Vlaamse feestdag in Zottegem, N-VA deelt gele rozen uit

Stemmenimitator Guga Baul brengt donderdagavond zijn show Radio Guga.
Geert De Rycke Stemmenimitator Guga Baul brengt donderdagavond zijn show Radio Guga.
N-VA Zottegem roept inwoners op om donderdag naar aanleiding van de Vlaamse feestdag de Vlaamse vlag uit te hangen en deelt die dag gele rozen uit. De stad biedt een gratis muzikaal progamma met Radio Guga als apotheose.

“Hang het beest uit”, luidt de oproep van N-VA. Waar donderdag de leeuwenvlag wappert, bellen bestuursleden en mandatarissen van de partij aan. “Onze bestuursleden en mandatarissen doorkruisen donderdag Zottegem en brengen de bewoners van de bevlagde huizen een warme Vlaamse groet en een stralende gele roos”, kondigt N-VA-kopstuk Matthias Diependaele aan.

Guga Baul

Naar aanleiding van de Vlaamse feestdag organiseert het Zottegemse stadsbestuur een muzikaal programma met om 15 uur het Zottegemse liefhebberskoor Crescendo, om 16 uur Les Goûts-Authentiques en om 19 uur Radio Guga, de festivalband rond stemmenimitator Guga Baul.

Het volledige programma staat op https://www.zottegem.be/over-zottegem-en-haar-bestuur/publicaties/nieuws/11-juli-vlaanderen-feest.aspx.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.