GROS-adviesraad schiet uit de startblokken

De leden van de GROS.
Frank Eeckhout De leden van de GROS.
De Gemeentelijke Raad voor Ontwikkelingssamenwerking is uit de startblokken geschoten.

“De GROS is een gemeentelijke adviesraad die de burger betrekt bij het beleid rond internationale samenwerking, duurzame ontwikkeling en fairtrade. De leden informeren, sensibiliseren en mobiliseren Zottegemnaren over internationale solidariteit en ontwikkelingssamenwerking. Bovendien ondersteunt de raad de Zottegemse verenigingen die zelf initiatieven nemen en organiseert hij ook zelf campagnes en evenementen,” zegt schepen Evelien De Both (N-VA). 

Elke Zottegemse vereniging of individu met een werking rond deze thema’s kan een aanvraag doen om lid te worden van de GROS. Ook jongeren die op verkenning gaan in de derde wereld kunnen rekenen op steun. Wie graag kennismaakt met de GROS, is op 4 april om 19.30 uur welkom in het Koninklijk Atheneum op de infoavond over waterschaarste. Meer info over dit infomoment en over de GROS vind je op www.zottegem.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.