FunkyTime wil met personeel uit Vlaamse Ardennen de wijde wereld in

Tom Carnewal koos voor Zottegem als uitvalsbasis voor FunkyTime.
Foto Eeckhout Tom Carnewal koos voor Zottegem als uitvalsbasis voor FunkyTime.
Kersvers FunkyTime CEO, Tom Carnewal, wil werken in de streek aanmoedigen door zijn startup in Zottegem neer te zetten in plaats van in een van de grote steden. "Goed voor de mobiliteit, goed voor de werkgelegenheid, goed voor de regionale demografie en goed voor het milieu", licht hij zijn keuze toe.

Voor start-upbedrijf FunkyTime is het nieuwe werken en alle andere vormen van tele-, flex- en thuiswerken de natuurlijke biotoop.


"FunkyTime heeft software en services die het nieuwe werken ondersteunen. Steeds meer mensen telewerken en bedrijven hebben steeds vaker gemengde teams met vaste medewerkers en freelancers. Lekker flexibel en handig, maar voor een projectmanager kan dat knap lastig worden. Dankzij FunkyTime behoudt die projectmanager makkelijker zicht op z'n hele team en heeft die weer een 'funky' time. Ook de nieuwe kenniswerker heeft daardoor een meer 'funky' werktijd, omdat hij of zij zich meer met de inhoud en minder met administratie bezighoudt", vertelt Carnewal.

Software

FunkyTime is software in de cloud, een zogenaamd 'SaaS platform' en dus bruikbaar over de hele wereld. "Wij zijn geen multinational maar wel een internationaal bedrijf. We hebben momenteel bijna 9.000 gebruikers van Finland tot Zuid-Afrika. Het is perfect mogelijk voor een bedrijf in de 'nieuwe economie' om de verkoop, marketing, helpdesk en


productontwikkeling vanuit een stadje als Zottegem uit te bouwen. "Er is hier in de streek een groot potentieel aan gemotiveerde medewerkers die het beu zijn elke dag naar Brussel, Antwerpen of Gent te pendelen. Als we naar buitenland moeten dan ben je snel in Zaventem dankzij de rechtstreekse treinverbinding. Dankzij zijn ligging is Zottegem ook vlot bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit steden als Gent, Brussel of Kortrijk, maar evenzeer vanuit Geraardsbergen, Oudenaarde, Ronse of Brakel. De ideale uitvalsbasis om zo'n wereldteam uit te bouwen", lacht Tom. Funkytime is dringend op zoek naar webontwikkelaars en verkopers. Meer info vind je op de website http://funkytime.com


(FEL)